דפים

יום חמישי, 20 באוקטובר 2011

אוכל מתגלגל



אחד היתרונות בעבודה שלי היא הזכות לגוון, להכיר ולשנות אוירה כל יום ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום.
אחת הפעמים שממש הרגשתי בר מזל להיות חלק ממשהו חדש ומרגש, היה כאשר התקשרה אלי רוני מ"לאשה" ואמרה שיש כתבת שהולכת להצטרף לכותבי מוסף האוכל (היא כותבת אצלנו והחליטה שבא לה לכתוב גם על אוכל...). זו הכתבה הראשונה שלה...תהיו נחמדים!
שלחתי מייל מעט דואג (בכל זאת, פעם ראשונה...שלא תתקע אותנו ביום צילום) ודרשתי את כל מה שצריך על מנת להבטיח את הצלחתו של יום הצילום.
ביום הצילום הגיעה מעט מפוחדת, אבל עם טונות של כריזמה, הפתיעה ברצינות ובמסירות ויחד יצרנו: דן, איריס ועבדכם הנאמן את ההפקה שמהר מאוד הפכה להפקה הראשונה שלה והאישית עד מאוד.
הקונספט היה "אוכל מתגלגל" - מנות שנעשות עם ה"שאריות" שנשארו מיום קודם. אותו פרדוקס של אוכל שנשאר ונזרק לפח, כאן עבר טיפול למנות חדשות.
את הצילומים עשינו על לוח גיר ירוק, כאשר שילבנו את כתב ידה של איריס כדי להדגיש את הנגיעה האישית הפרסונלית של היוצרת.
היה טעים, נעים ובעיקר מקסים לראות את החששות, המיילים, הרצונות וההכוונה שלנו יוצרים יחד משהו חדש ומענין.


תגובה 1: